Posteaza mesaj  Posteaza subiect 
Cum arata utilizatorii
Autor Mesaj
aleczutza
Junior Member
**

Grup: Registered
Inscris: Jun 2009
Status: Offline
Reputatie: 0
Cum arata utilizatorii

Buna ! Eu sunt Alexandra si sunt din Rasnov - Brasov. Am aproape 19 ani (05.03.1991), si sunt foarte bucuroasa sa ma aflu aici pe forum printre fanii lui Rares. >Big Grin< Abea astept sa va "cunosc" >Big Grin< :*

Fisier(e) atasat(e): Thumbnail(s)

Acest mesaj a fost modifict ultima data: 04-07-2010 12:05 AM de aleczutza.

02-06-2010 10:09 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
Elzukmariuk
Member

Inscris: Oct 2009
Status: Plecat
RE: Cum arata utilizatorii

Buna! Numele meu este: Banu Elza Maria, sunt din Domnesti, Arges, dar locuiesc in Bucuresti. Sunt masterand la ASE, profilul BPM din cadrul facultatii de FABBV. Am 22 de ani (22.09.1987), sunt o fire buna, foarte romantica, dar si timida, visatoare, imi place sa duc un lucru pe care l-am inceput pana la capat, sunt optimista si stiu mereu ceea ce vreau de la viata, stiu intotdeauna acolo unde doresc sa ajung, profesional, ceea ce vreau sa urmez in viata, cariera pe care mi-o formez cu pasii mici, in timp si sigur, pentru realizarea dorita. Nu suport minciuna, invidia si ipocrizia, dar nici cluburile sau discoteciile, astfel incat pot numara pe degete numarul noptilor petrecute prin aceste localuri: ZERO sau iesirile in oras prin care rezulta defapt o pierdere de timp si lasandu-ti totusi o imagine nu tocmai buna uneori, precum: "fete de Dorobanti" sau "pitipoance". Iubesc foarte mult natura, mersul pe jos si calatoriile. Imi place foarte, foarte, dar foarteee mult muzica lui
R A O U L (de mica o ascult pe Mirabela Dauer si Maria Dragomiroiu). Asta sunt eu, voi? O zi / saptamana / week-end minunat(a)!

.bmp File  5.bmp (Marime: 105.08 KB / Descarcari: 5)
.bmp File  1.bmp (Marime: 14.54 KB / Descarcari: 5)

Acest mesaj a fost modifict ultima data: 04-22-2010 03:05 PM de Elzukmariuk.

02-10-2010 05:00 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
Iulia
Junior Member
**

Inscris: Feb 2010

Buna...ma voi prezenta si eu...numele meu e Iulia Clim, am 26 de ani si sunt din Bucuresti.Am terminat Facultatea de management financiar si lucrez in domeniul contabilitatii de aprox 5 ani;cand eram mica aveam un vis..sa devin "pilot", dar crescand, am realizat faptul ca, de fapt, eu iubeam fetele frumoase de langa piloti..si, ca urmare, am ajuns la Scoala Superioara de Aviatie Civila din Bucuresti unde am obtinut diploma de insotitor de bord..pot spune ca mi-am realizat visul de pe vremea cand eram doar o fetita...cum se impaca contabilitatea cu aviatia? greu!!, va trebui sa ma hotarasc in ce directie s-o apuc Big Grin ... in alta ordine de idei, sunt o fire vesela si deschisa si, nu in ultimul rand, sunt prietenul mereu aproape atunci cand ai nevoie...il indragesc pe Rares din momentul in care am auzit piesa "Da-mi mana ta"...facusem liniste in jurul meu dorind sa o ascult..si de atunci, ascult mereu melodiile lui...respect si admiratie pt tine Rares, pentru trairile unice pe care la transmiti, si la fel, respect si admiratie pt dna Mirabela Dauer care reuseste mereu sa dea viata versurilor scrise de tine...asa cum ziceai si tu, canti particele din sufletul tau..si astfel, nu au cum sa ajunga decat la un alt suflet...

"Pentru majoritatea oamenilor, cerul este limita. Pentru aceia ce iubesc aviatia, cerul inseamna acasa."

Acest mesaj a fost modifict ultima data: 02-11-2010 12:21 AM de Iulia.

02-11-2010 12:18 AM
Cobzaru Stefania
Junior Member
**

Buna!
Eu sunt Stefania, sunt din Bucuresti, am 23 de ani...

Acest mesaj a fost modifict ultima data: 02-17-2010 09:53 PM de Cobzaru Stefania.

02-16-2010 02:54 AM
Elzukmariuk
Member

Cu ocazia zilei de nastere iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos, 4lina. Sa fii fericita si iubita! La multi ani, 4lina-cu-drag!

02-26-2010 03:00 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
Alina , Cu Drag
Junior Member
**

Sincere multumiri , Elzukmariuk . Gandurile mele cele mai bune si pentru tine .

02-26-2010 11:58 PM
g_ctln
Junior Member
**

Inscris: Apr 2010

Salut! Ma numesc Catalina si sunt din R. Moldova! Am 28 de ani si sunt energica, activa, plina de viata! De cum am auzit piesele lui Rares, mi s-au pus tronc la suflet, si nu trece zi sa nu le ascult!

04-01-2010 05:16 PM
Elzukmariuk
Member

Voi cum aratati, de unde sunteti?

04-22-2010 03:16 AM
Posteaza mesaj  Posteaza subiect 

Vizualizeaza o versiune printabila
Trimite acest subiect unui prieten
Inscrie-te in acest subiect | Adauga subiect la favorite

Mergi la forum: