Raoul - Forum Oficial

Versiunea integrala: Citeste-ma!
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
a) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum.
b) Injuraturile sunt permise atata timp cat nu le adresati nimanui.
c) Nu este permis atacul la persoana.
d) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie. Administratorul acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
e) Este de dorit a se evita citarea intregului post al unui utilizator daca acel post nu se afla intr-o subpagina diferita. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catre un alt utilizator.
f) Forumul nu este chat. De aceea, pentru discutiile personale intre doi utilizatori exista functia de mesagerie privata.
g) Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia.
h) Nu se accepta postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. Totusi se accepta link-uri atunci cand firul discutiei o cere. Nu vorbiti aiurea despre alte vedete. Suntem aici pentru ca il indragim pe Rares. Daca nu are legatura cu el, sincer nu-i vad rostul.
servus Raoul sunt o fana a ta si al mirabelei dauer imi placeti f mult va ascult cu mult drag cantecele voastre deoarece nu multe cantece sunt asa de frumoase ca ale voastre ma ung la suflet.I-am inebunit pe sotul meu si pe copii ca numai despre voi vb.imi placeti foarte mult.tinetio tot asa.te-am vazut la dimineata devreme cu razvan si dani.ti-am vazut noul album esti suuuuuper coooool.te pupa o fana infocata a ta de la Hateg jud Hunedoara.
da ai dreptate asa este sunt minunati amandoi merita toata dragostea si respectul de la noi au o voce si un talent minunat le doresc tot binele din lume mult succes pe mai departe
edith tu ai auzit zvonul ca n-ar mai colabora impreuna?ce super cantau impreuna!!!
Raoul mi-as dori foarte mult sa ne raspunzi chiar tu la mesaje,ce zici se poate???succes in tot ce-ti propui in viata asta.

edith Scris:
da ai dreptate asa este sunt minunati amandoi merita toata dragostea si respectul de la noi au o voce si un talent minunat le doresc tot binele din lume mult succes pe mai departe

Pana cand Rares va face declaratii in acest sens, restul este doar " gura lumii sloboda" cum se spune.

Raul, ai o voce superba! Ne incanti cu frumoasele tale melodii, pe care as dori sa le aud mult mai des. Multumim si succes in continuare!
Nu avem ce face lumea barfeste mai ales pe aceai care sunt in show-bizz,sunt jelosi pe acei care au ajuns in top dar pe multii ii ia "gura pe dinainte" nu au de lucru.............dect sa taca si sa munceasc din greu sa ajunga si ei in top inventeaza lucruri legate de alte persoane.
RAOUL AI O VOCE DE AUR
PIESELE TALE MA BINEDISPUN
Chiar nu am cuvinte, îmi place mult tot ce face Raoul. A reuşit în scurt timp să-şi facă fani şi în Basarabia, ceea ce alţi artişti din altă ţară nu au reuşit. Îi doresc tot binele din lume, multă baftă!!!
Pagini: 1 2
URL de referinta